Aktualita publikována: Čt. 26. března 2020

Vážení účastníci vycházek pro seniory!

Vzhledem k současné situaci, která je především pro nás, seniory, riskantní, až do odvolání rušíme pravidelné vycházky Prahou.

Jakmile se situace změní, budeme Vás na těchto stránkách o dalších aktivitách Centra aktivního stárnutí, především tedy o dalších vycházkách, které máme připraveny, informovat. Přejeme si, abychom tímto složitých obdobím prošli všichni ve zdraví!

Aktualita publikována: Po. 10. února 2020

Aktualita publikována: Pá. 10. ledna 2020

Tisková zpráva: C.A.S. zve na diskusi o age managementu
Publikováno v St. 04. května 2016 v rubrice Média

Centrum aktivního stárnutí ve spolupráci se společností Keynote s.r.o. pořádá panelovou diskusi „STÁRNOUCÍ TÝM – DYNAMICKÁ FIRMA!?“- AGE MANAGEMENT V DOBĚ DEMOGRAFICKÉ ZMĚNY“.

V debatě, jež se uskuteční ve středu 11.5.2016 od 10:00 hod. v informačním centru OSN, Železná 24 Praha 1, vystoupí bývalý President pro Evropu společnosti Microsoft, globální stratég, kouč a mentor Jan Mühlfeit, předsedkyně Age Management z.s. Ilona Štorová a ředitel útvaru Wholesale Back Office a platební styk České spořitelny a člen programu Diversitas Karel Vítkovský.  Máte-li zájem se zúčastnit kontaktujte prosím registration@keynote.cz. Registrovat se je možné do 9.5.2016.

Více info o akci najdete zde http://www.keynote.cz/aging-team-dynamic-company-age-management-in-the-time-of-the-demographic-change/event/36/